Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

291211

Jag simmar i ett vakuum
tunga ögonlock
pumpande blod med pärlor av syre
sväljer, kväljer.

Jag är en alien, och mina fötter tycks finna mark
en decimeter under jorden.
Mina tånaglar är rötter som knäpper när de brister
när jag plogar mig fram.

En tumme på pannan, och ursprunget till mitt tillstånd
stryker svetten ur mina ögon.

Som ett rådjur i billyktornas kalla sken -

blick stilla.




Fri vers av Saga Forslind
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga Forslind