Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Ni är världens ljus"


ÄVEN ETT LITET LJUS

har stor verkan

där mörkret

är som

allra mörkast.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 604 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-29 17:10



Bookmark and Share


  Lethe
@Larz Jodu, jag hävdar annat. Era patetiska bibeltolkningar av Jesus har hållit världen i mörker i 1700 år. Tror fan att världen ser ut som den gör när inskränkta, icke-tänkande pajasar som ni fått styra den.
2011-12-29

    Bodil Sandberg
Ja det är sant som det är sagt!
2011-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Vi bidrar i alla fall med något och existerar inte bara i kommentarer.
2011-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Ljuset. Det är ingen av oss som påstått något annat.
Det är inte Rasputin och Iliodor detta (de kallades "Sebaot" och "Kristus").
2011-12-29

  zallander
Great
2011-12-29

  Seglaren
Säg som det är i klartext SE.
Att du är ljuset och övriga
medlemmar på poeter.se
är det mörka mörkret.

Säg som det är!
mvh.
2011-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Därför heter det att det är de sjuka som behöver läkare.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld