Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ah!

Att det kunde vara så jävla simpelt.

Kännas så rätt, att det va vi!

Vi två.

Allt var framför mig så länge, jag dog om igen när du skrev till mig. Skrev de vackraste orden mina ögon skådat.

Så rent, så fint, så lent.

jag trodde det skulle vara svårare.
Att man skulle behöva kämpa, tvinga sig kvar. stå ut.
Men nej, nej, inte med dig. För med dig är allt enkelt. Inget svårt. Inte hårt.
Du förenklade mig, tog fram det äkta. Det bra. Det jag ville vara hela tiden.
Jag klarar av att vara det när jag är med dig.
Det är vi som ska va. Bara vi, inga andra.




Fri vers av komplexa
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-12-30 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

komplexa