Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 1:5


LJUSET JESUS, MOT MÖRKRET DEN ONDE, ONDSKAN!

så står striden

än i dag:


dock så, att mörket

inte fått makt över ljuset!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 06:04



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Det går aldrig, aldrig
att tala om faktum
i sådana här
sammanhang.
Tyvärr. Tro handlar
det om och ingenting
annat än tro.
2012-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Jesus segrade i Sin död och triumferade i Sin uppståndelse. Han dog för våra synders skull och uppstod för vår rättfärdiggörelses skull.
Den som blir rättfärdiggjord kan komma inför Gud utan känsla av skam, skuld eller mindervärde. Han eller hon har fått sin syndaskuld utplånad och TROR på det.
Låt oss outtrtligt basunera ut detta i alla väderstreck.
Det är inte ett debattämne utan ett faktum.
Och evangelium om den salige Gudens härlighet har förvandlat mitt liv.
2012-01-05

  Jack E. Gladh VIP
Vi väntar fortfarande på
Jeshua Ben Josephs
("Jesus") seger.
2012-01-05

  Seglaren
Tänkvärt?
Nej, egentligen inte.
Det blir mera ett abstrakt idisslande.
Utan kontakt med verkligheten.
Man kan inte relatera till sitt liv.
mvh.
2011-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Jesus kommer alltid att leda med 1-0.
Han har de facto redan segrat.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld