Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännpunkt


det bor ett oemotståndligt ljus
i händer som aldrig mötas
visst finns det något sorgligt
vackert i hjärtan som ständigt nötas


som om livets stora obegriplighet
visar sig självt däruti
strax innan det sticker i svärdet
hånflinar grymt och springer förbi




Fri vers av AnnKrstd
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnKrstd
AnnKrstd