Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du sådan att du nöjer dig med 'första bästa' eller vänder och vrider du på stenen du skall lägga under tungan på din väg genom livets öken?


Brandfarliga frågor






Om det brinner i ditt hus, skall du då redan i telefonen begära särbehandling?

Det brinner i knutarna, har du då tid att vara kräsen?

Skall du kräva att de som kommer för att släcka branden, skall vara av din egen ras, av ditt eget kön?

Eller tar du vad du kan få?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 11:34



Bookmark and Share


  M.A.J.R
hmm bra skrivet
2011-12-30

  cilax VIP
oj, vad bra!
2011-12-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Har man råkat
ut för en "kupp"
får man väl glatt
ta emot den som
vill ställa upp!
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP