Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du stjärnor där du är.. ser du mig.

Aldrig har ett hjärta kostat
längtan av så mycket kärlek..


Det var en gång en stjärna
som fann sitt klara hem att lysa på

Smält vax i kyla gör inte ont
Smält ljus skiner ännu
när det strålar i hjärtat så fint

Brottas inte lev bara av om...
...där vill jag innerligt vara i
hjärtats pumpande slag i
dina andetag

Innan tolv är det du o jag i stjärnorna
Vid tolv är min tanke du
Efter tolv...


...börjar jag om..och du finner mig där...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-30 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint....
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP