Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvarons Natt och sömn

Vid vattnet
vrider stormar om åt söder
tankar bränner och
i en dröm föll jag ner
på botten
i mörkret
Stegens tyngd och nattens närvaro
berör mig inte
Grubblar bekymrat över framtidens väg
I detta kalla land utan sol
I den lugnaste av platser
fortsätter min promenad
Tankarna löser problem
inte mina
Jag sorterar tankarna
vid sidan av hyllor av teorem
och abstrakta system
fylls de mentala världarna med
omtankar
och planer
och idéer på
hur
och när
och en plats i drömmen
där solen värmer oss igen




Fri vers av PolyMathWolverine
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-31 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine