Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott nytt önskar jag mina skrivarvänner


Årets sista dag

trädtoppar

upplysta av

nya årets sol

111231




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, positiv haiku Sajo!


Gott Nytt År till dig också!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

sajo