Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för en timme sen


Rimfrostens rike

Årets sista dag

öppnar någon porten till

rimfrostens rike




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-31 13:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2012-01-06

  Linda CH VIP
En underbar text med en mycket vacker bild därtill!
2012-01-04

  Kim VIP
Ja som i ett slag!
2012-01-02

  anits VIP
En mycket fin haiku till en
vacker bild
2012-01-01

  Ronny Berk
fin bild och väl tänkt, väl formulerad haiku , ja !
2011-12-31

    ej medlem längre
Härligt budskap till en vacker bild!
2011-12-31

    ej medlem längre
Just så är det!
2011-12-31

  Anya VIP
Jaa ni har det rätt varm va? fint om rimfrostens rike! Gott nytt år! :o)))
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP