Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt Underbart År

Jag önskar alla er underbara Poeter som finns här och på andra ställen ett riktigt

Gott Nytt år

med samstämighet och helhjärtenhet som är fullt med omtanke och kärlek för det som finns omkring oss varje dag.


Är helt överväldigad och överumplad av alla de tusentals människor som läser de ord som kommer ur mitt sinne var och varannan dag. Tack för all kritik och alla inspirerande kommentarer. Tack till alla som skriver, som göder allt i mina sinnen. Ni är alla Poeter eller Poetissor i mitt tycke!! Ingen kan avgöra vem som är vad på grund av givna versmått, låt kreativiteten flöda fritt!

Se framför er ett nytt år, med nya möjligheter, nya chanser, mer värme..se framåt trots saknad som är evigt innerlig... trots det som är tungfyllt.
Vårda minnet av dem och de som inte finns nära med ära

Ett extra Nyårs hälsning till min fina vän Peter Stjerngrim och till Passion > Me som var den som tyckte att jag skulle börja skriva på denna sida.
Den här sidan är en fantastisk kanal för att få ut tankar och flöden på ett annat sätt än vad och hur jag annars skriver till vardags.

Jag vill skicka med den lilla tanken att lyssna lite extra, ge alltid lite mer än vad du tar, ta ansvar för ditt liv och dina behov och det är bättre att ångra det man gjort än det man aldrig gjorde. En god gärning om dagen känns bra i magen och sist men inte minst Älska...älska...älska!!!!!

Stor varm Kram och en härlig bubbel skål till er alla!! :D




Fri vers av Songbird VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-31 20:59



Bookmark and Share


  TT
Önskar också dej ett underbart år Chameli - Gott Nytt År!!!
2012-01-02

  Ronny Berk
en väl tänkt och formulerad nyårshälsning...
2012-01-01

  Peter Stjerngrim VIP
Det finns bara en av Dig, min älskade vän!
Tack för att du finns och är den du är ...

Gott Nytt År
2011-12-31

    Birgersdotter VIP
Gott nytt år...fantastiskt fint skrivet
2011-12-31

    ej medlem längre
Dina ord är som den finaste champagnesag

"En god gärning om dagen känns bra i magen och sist men inte minst Älska...älska...älska!!!!!"


Kunde inte ha sagt det bättre själv
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP