Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidlös sång

 

 

Enorma stjärnor brinner

men i natthimlens gränslöshet de nästan försvinner

En enda rymd där stjärnors eldar flammar

Om universum är en enda tidlös sång

så slår dess hjärta överallt samtidigt

i ett enda evigt ögonblick

I detta "Nuet"

bortom tid

 sjunger kärlekens frid

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-01 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bägaremedlockvackert
2012-01-03

    Rolf Zandén
Det är en stjärnhimmel som lever.
2012-01-01

  Casbah* VIP
mycket sång..det går att nynna till texten ..
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP