Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så suddas en bild..fast synlig

Så hungrar hon fast mätt
Så förlorar hon fast vunnet
Så vårdar hon trots hjärtats saknad
Så bär hon trots förlorad





Så suddas en bild..
..fast synlig.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-01 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP