Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

Marmorerad frusen död i skönhets visor om orätt och att inte stå pall. Intet annat än Romeo och Julias förfall

Närhet

I varje lysande stund,
kommer ---- ur min mun

Ofattbara ögonblick av närvaro
förgyller den svartaste tillvaro

Hängivenhet
Naturligt..
...med andan i halsen

Låt mig få krypa in i din sammetskappa
I fantasin får man allt tappa

Låt mig få dansa i din djupa blick du håller kvar
Inga svar

Omslingrade yra av strömmen
Håller mig kvar i drömmen

Låt oss sakta kedjade åka ner till botten,
där vi blir fria
för att sakta tungkyssa varandra på vägen upp

Din fullländning
Det vackraste ont
Sanslös njutning i Narnia

Våra älskande händer som helar ömt och kärleksfullt
Vår innerliga gåva tillsamans med skratten
Ovan ytan avslutas den bottenlösa korpsvarta natten

Kysser panna till tack
Upp på stranden jag sakta går..
kvar..där..du..står.

Säg..
Kan jag få smeka dig verklig

Inte bara blott på avstånd i min dröm..







Fri vers av Songbird VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-01 15:27



Bookmark and Share


  Ronny Berk
endast den som vågar drömma kan gå i dröms uppfyllan
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP