Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupblå skönhet

 

 

En vind av stillhet 

blåser himlen klar

Djupblå skönhet öppnar upp

Spänningar rinner och försvinner

Vilar i ett hav av välbehag

En varm sol av glädje

öppnar  

slutna knoppar

En doft av kärlek

En känsla av helhet

En trädgård i vacker blom

 

 

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-02 16:18



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Ljuvligt..mm..underbart..blommar hjärtat i glädje,
när man läser dina ord! Vackert skriftat! Tack :)
2012-01-02

    ej medlem längre
så himla stort
och vackert, grönskande
mustigt och välinredd text..
flöde som känns igen men ändå
nytt..ny hopsättning av meningar
.. gillar mycket!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP