Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är lite för tidigt ute, men det är önsketänkande...  :))


Vårtecken

 

Liljorna bugar

och gardinerna fladdrar

Välkomnar våren




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-01-19 22:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det här är ju ett underbart önsketänkande...vackert...
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP