Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

 

 

 

Vänner är ljus i mörker

värme i kyla

skratt som lossar knutar

honung i en varm kopp te

en glädje som får dig att le

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-03 23:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbart...och sant
2012-01-05

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text!
2012-01-05

  Minkki VIP
välfångat leende
2012-01-05

  Linda CH VIP
Jättefint skrivet! Värmande i hjärtat och själen.
2012-01-04

  stenen/ Yv Ericsson
jaa. mycket fint
2012-01-04

  Ninananonia VIP
visst är det så... varmt och fint om vänner
2012-01-03

  walborg
Så fint - blir glad att läsa.
2012-01-03

    glasa VIP
fylld av vänlig
vänskap
vänner
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP