Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Tyst
alldeles tyst
omkring mig,
någon hostar,
vinden hörs utanför fönstren,
annars
helt tyst
bara jag i mig själv
tystnaden
omkring mig
är varm, skön, trygg
håller om mig
i det oändliga.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-04 07:37



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
En skön tystnad man njuter av!
2012-01-04

  Kalle.O
Härlig känsla:)
Bra skrivet!
2012-01-04

  Gospåfot
Väldigt skön text, vet inte hur mycket mera jag kan beskriva den.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Shifra