Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separation

 

Vi separerar

Drömmarnas kaos väntar

God natt, min kära




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 461 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-20 00:20



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du tar fram i ljuset och håller upp den nakna känslan! En stor liten dikt!
2006-01-20

  Roger VIP
Så kort, ändå säger den precis allt. Skickligt!
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP