Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetagen hos en nyfödd solros



I mig skär känslor djupt i köttet
svarta tankar fyller såren

I mig finns en tunnel utan slut
där mörkret klöser ut min märg

I mig finns bara ilska
flugor samlas runt min grav

I mig finns en bräcklig själ
under jorden ruttnar mina rötter

Jag finns inte här
Jag finns hos dig.



Jag springer bort från dom
svarta änglar med svarta lansar

Faller i en avgrund
nålar kittlar mina tår

jag vill bli fri
jag vill flyga härifrån

mot en okänd värld
en färgblind fristad utan portar

dansa dansa till strängarnas symfoni
uppleva dom där minnen som är förbi

allt blir bara till en röra
och jag är kvar på samma plats.


Det tar aldrig slut.




Fri vers av Preacher
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-01-20 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preacher
Preacher