Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Därför förstår jag :)


En idyllisk tavla (små idyller)

...litet kärleksbarn som sover.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-04 12:01



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Något vackrare än ens barn som sover, det finns inte ...
2012-01-04

  objekt3
Är särskrivningen med flit?
2012-01-04

  TT
...bara SÅ vacker....underbar...!!!
2012-01-04

    ej medlem längre
Yeees!
2012-01-04

    ej medlem längre
Yeees!
2012-01-04

    lory
säger bar OH::med världens ödmjukhet o kärlek i handen..ohohoh
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP