Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frispelsspratt Piada, med fortsättning

Då och då kommer mina frispels spratt, sprängfyllda gränser
De som är sprungna ur en låga som brinner.
En låga som brinner och en kärlek som rinner utan tårar
En stund av kärlek o frihet...
-Vad är det?!mår du inte bra, är du sjuk?
-Nej, nähä inte alls..jag vet inte vad det är..

Herr we go!!!
Tar ut granen utan handskar, fine låt barren borra sig in i mina sköra mjuka händer..så det känns ( den fantastiska scenen i Papillion, har inget med granen att göra, men endå..)
Vad som helst utan det som på riktigt bränns
Klibbigt iskallt vått hår längs mina kinder
..är det så här för alltid..

Förresten sa jag att det brinner!!!

Det brinner!!! Och då vet alla!! Its time for all that Jazz!

Det sinnliga örat är ett underbart instrument med pretentioner på perfekt ljudåterbäring. Jag hör för mycket o JAG vill dessutom se din mun när du pratar

(benny Hill musiken kommer in)

För mycket ljud
För mycket tandkräm, lödder som tränger in mellan tänderna
Ah.. Ren, vit, frisk smak
Renande lödder
Slödder
Så..nu..kyss mig

För mycket kaffe
Mera.. Mera..lite vatten.. mycket pulver
Java Java
I love coffe i love thea
I love the Jaava Jive and it Loves Me!
I love you and the feeling in Me
Ren, vit, god
Tömde det sista vita och endå är mjölken
Inte rörd

Hoppa lite hit o dit
Dags för tvätt, manglad så man slipper àlla skrynkelbekymmer
Dags för permanent skrynkelfrihet
Vit ren pressad oskuldsfull

STOP

Ger mig själv.. med en sakta smekande solskens hand på min kind..
Kletar..skrapar.. Av solskensstrålarna på mitt golv. Med lite tur så reflekteras de av alla prismor o speglar runt i mitt hem.

Ja..det efter att jag gett mig den där egna käft smällen som sa
-Sluta, det räcker nu. Bestäm dig bara!

Jag strålar ju.. nu..säger de och vissa

Vad har hänt?!

Vad ser du i mina ögon?!

- Njutning, mjuka varma , de är som pepparkakor man vill sticka in fingrarna i säger du
Saskia, ja fa.. Som en vetelängd! Fan va du är fin o jag undrar vem som är knäppast du eller jag?!

Om jag bara inte haft mitt minne, då hade de varit du o jag varenda timme
Om jag inte känt mig som en elak tant som knuffar dig mot ruinens brant

Nej jag vet inte...

Du..är för mig så speciell

DU

Håller upp min hand
Fem fingrar, glest hållna
Jag ser
Tittar
Ihop
Vinklar
Jag ser
Inte
Öppnar


Ok, här är jag nu...






Fri vers av Songbird VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-04 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig text!!! Sinnlig och sensuell, som allt du skriver...som du själv..
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP