Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parlez vous Sex ( aui, ta mig till Paris) fortsättning.....

O du sätt dig på min förtrollade matta

Vi flyger iväg till de länder du längtar att
få se. Låt mig få mata dig med frukter vi varsamt plockat
På alla marknader o torg. Låt mig få bjuda på alla ljuva dofter som kommer vår väg. Låt mig fråga vilken doft det är som du drar in, när jag åter tar min mjuka plats på mattan, nedan..doft av fjärran hav. Låt oss följa mattans rytm i vinden med händerna mot luft väggen o himlande ögon som du vill se..som du får se när jag tar bort ögon bindeln när vi når vårt innersta väsen, vår våg av passion, och du vill se det du smakar.
Låt mig besitta dig till utmattning på det röda mjuka, det sensuellt burleska.
Åh, alla dessa dofter kryddor, citrus, tamarind

Bli min..

Berusad som om jag druckit av det godaste vin
Berusad.. börjar det underliga djuret i mitt bröst spinna
Kan hända att jag är den enda kvar av min säregna art

Sitter i ordlös bestörtning
Slagen av blixten

Stämplar mig frivlilligt och stolt, som feg
Nej, men jag nöjer mig inte

Paris eller Rom, Dimhöljda berg, Grand Canyon, världens vingårdar
Garden of Eden, Amazonas djungel..tom havets djup..
jag tar med dig vart du vill..

Vad är allt i sammanhang...när allt omkring är orättvisor och inflationsvågor av lidande o osanningar i hela världen. Inskränkthet av system jag inte ens tror på.

Vi gör allt du och jag
Vi känner du och jag
Vi förstår du och jag
Vi glömmer aldrig du och jag

För..

Vi älskar.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-04 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Morr!!!

Lovely vision....
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP