Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maupassants erotiska psykologi fortsättning...

Jag har inte råd att låta mig bestjälas av din skönhet. Ögonsvidande, som chilin på min tunga när jag inte får något att släcka törsten med. Min skärpa skildras med salt från havets ångor och djup från röda rum Min stackars lilla vik, helt förstörd av stormen precis som jag. Mitt största misstag att ta upp baljan ur havet 12 dec, jag gör inte om nästa misstag. Klart att du förstår mindre än vad jag någonsin kan förklara och du förstår sannerligen mer än du vill veta. Åååååhhhh!! Säger vi i kör!! Återigen vitmenar jag världen i en blank smörjefabrik..rik av ord Fylld till bredden, Precis som Maupassants erotiska psykologi Den äkta mannen som hjälper hustrun att klä av sig Och förbryllat utbrister - Imorse gjorde jag en knut på det här bandet, nu är det en rosett?! Att förfina det fula eller tvärtom Har du ännu glitter på din mun..Jag använder inte det i mitt inte mig veterligen. Kanske skall börja med det.. Känns bättre så En blomma som kränkt sina värderingar Inte rädd för en faux pas, skulle vara för din skull då Blev hängande på ett Alkholist Museum av finare rang, på vår långa Parad Gata. Champagne bubbel = dubbel trubbel, men tog mig som alltid i akt. Ja, jag skrattar så det hörs! Ja, du säger att mitt skratt alltid bubblar ärligt magen! Det smittar av sig. Vi, alla i skojar tagen Om ändå fler var som jag å vad allt skulle vara bra! Du som är hans bästa vän, vill lägga din hand på mig än! Skäms!! Allt som blir kvar är smakfördärvare om vad jag tycker om det,så jag raderade, lämnade ett tomrum här Nedan Tillbaks till andra och första delen av fortsättningen... Lägger min hand mot din kind I ljusens stad tar jag en ny kurs för att komma i mål, det finns många av dem Tysta leken börjar nu.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-04 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fortsätt så här...

Mon ami
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP