Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rosor som blommor och vissa vårfåglar stannar kvar.....


Förvirrande klimat

Minusgrader
Plusgrader
Snö

blandat

Regn
Moln
Sol

strålar

Klart
Mulet
Emil

avlöser

Dagmar
Rut
Vår

Nej

Vinter
Sommar
Jacka

undangömd

Knopp
Sover
Ännu

120104





Fri vers av sajo
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-04 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om din dikt här, en bra beskrivning på denna vinter!
2012-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Det är ett tidstecken.
Dessa dagar är de yttersta dagarna.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo