Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min allra första dikt


Julens smällkaramell


julgranen är grön
under allt juleglitter
finns ett gott nytt år




Bunden vers (Haiku) av PandaSöt
Läst 445 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-04 21:13



Bookmark and Share


    Loffe
Tio år gammal

och redan en sann poet

Du är ju helt grym(!)


// Loffe
2012-01-08

  Sarah Tomasson
Du är så himla duktig på att skriva! :)
2012-01-06

  himlens hemlighet VIP
det var en jättefin första dikt! :)
det kommer bli det bästa året 2012...
2012-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Optimism i denna haiku!
2012-01-05

  Daniel_78 VIP
jättebra första dikt!
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

PandaSöt
PandaSöt