Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom månens tysta behaglighet



Genom månens tysta behaglighet
Styrs var och en av sin kärlek
I mitt hjärta är du nära mig
Förevigt



Dalla piacevolezza tranquilla della Luna
Controllato va ogni suo amore
Nel mio cuore à me per sempre






Gioiello della tassa
cosi prezioso




Fri vers av Songbird VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-05 12:23



Bookmark and Share


    lory
tu sei una donna con cuore grande..bella mia
2012-01-08

  Armo
Jättevackert skrivet och skildrat! Mille grazie!
2012-01-07

    ej medlem längre
Grazie.Jag kan inte Italienska,älskar första raderna om månen och kärleken.Tack!
2012-01-05

    ej medlem längre
Italiano, eh? Bellissima
2012-01-05

  LenaJohansson VIP
vackert
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP