Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanka om en stund vid havet.


Publiken

Vågorna gungar
båten i solens gnistror
luften fylls av skrik
från åskådarna på land
deras händer vinkar glatt




Fri vers av Johan K
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-01-20 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan K