Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevare


överlevare -

jag vattnar plastliljorna

och tuggar minnen




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-05 14:14



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Härligt dubbelbottnad haiku.

Plast det enda som överlevt och det har inte ens levt.

Sätter igång mina funderingar på vad en överlevare är.

Tack :)
2012-01-29

  © anakreon VIP
IBSM-applåd
(I Begränsningen
Syns Mästaren)
Calle
2012-01-08

  Glömmaren
Bra och enkel skildring av "Svensson-livet"!
2012-01-08

  lodjuret/seglare VIP
Bara du inte slänger ut platsgranen, de har en halveringstid på tiotusen år eller så
2012-01-05

  tom boreland
paulina...igen
de små detaljernas
mästarinna
2012-01-05

  LassO
du har en ironi och humor... ,=)
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP