Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens viskning

 

 

"Jag är"

inget "ting"

Jag är

kärlekens ljus

Jag är

källan varifrån allt kommer

Jag är

ditt hjärtas viskning

"Jag är"




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-05 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP