Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan flyt

 

Jag saknade flyt

när jag tävlade om dig

och sjönk som en sten




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-01-20 13:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Där satt den...hur bra som helst...du är mycket duktig på det här...
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP