Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT MÖRKRET FUNGERAR BARA LJUSET!

och mot ondskan - Den Onde - finns bara JESUS;

Han är enda ljuset mot mörkret och enda

saltet mot förruttnelsen; som råder

i världen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-07 11:13



Bookmark and Share


  Seglaren
Jag håller med Göran här nedan.
Sunt förnuft är den enda religion
som hållit sig i alla väder.
Genom alla tider.

Med vänlig hälsning
2012-01-07

  Göran Gustafsson VIP
Mer förnuft och mindre vidskepelse, kan också vara bra.
2012-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Dessutom har Jesus besegrat ondskan.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld