Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats frihet

 

 

En bubbla av motvilja

stiger upp från djupet

Den spränger ytan och försvinner i den klara

fria luften

I hjärtats frihet finns plats för alla känslor

Låt bubblorna spränga fram ur djupet

i famnen av din himmels öppenhet

Låt dem där fritt få sjunga sina färgrika sånger

Låt vindarna av frihet beröra ditt hjärta

och blåsa bort all instängd smärta

Ingen skugga överlever 

kyssen av närvarons ljus

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-07 12:00



Bookmark and Share


  walborg
Underbar dikt, och slutraderna är geniala - bevingade ord!
2012-01-07

    ej medlem längre
Fin...
2012-01-07

    ej medlem längre
Ingen skugga överlever
kyssen av närvarons ljus

varmvalsad
livsetsning
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP