Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samarbetsoförmåga förväntningarna är låga men mötet måste ske bara att bita ihop och le;)


Måste jag?

Måste jag sitta här och höra dig hata mig
för vår dotters skull?

Måste jag ständigt behöva försvara Jaget
för att hon ska slippa?

Måste jag dela ett helt liv med dig
för att hon finns?

Måste jag bli tillintetgjord i mötet med dig
för att hon ska kunna bli stark och lycklig

Måste jag?
gå sönder om och om igen
för att hon ska kunna bli hel,
gråta ut min själ och mitt hjärta
för att hon ska kunna få vara glad,
suddas ut och bli till ingen igen
för att hon ska kunna få tillåtelse att synas?

Såklart, javisst så blir det!
Jag gör det gånger tusen om det krävs
för henne gör jag allt!




Fri vers av INJETT
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-01-07 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

INJETT

Senast publicerade
Glädje
Måste jag?
* Se alla