Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag

virad i själen
svider sönder hela vintern
med blodröda hjärtan
som bara slår
och slår
men aldrig kommer
till himlen




Fri vers av milou
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-07 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

milou
milou