Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRKLÄDD GUD

Du kom förklädd

till vandrarna

som var på väg till emmaus

i brödsbrytelsen

fick de se

Din sällsamma förklarings ljus

och när vi delar Ordet ser

vi anletsdragen träda fram

den som tar del

av detta Ord

blir upplyst

glad

och lyckosam

 

 

LARZ GUSTAFSSON     7/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 08:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och mycket fint skrivet
2012-01-09

  mare VIP
Yes ;)))
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP