Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juvel av mitt hjärta

Lyckan kommer
Lyckan den går
Inget i livet består,
utan mitt hjärtas slag för dig
Och det du så innerligt
betyder för mig.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-08 13:32



Bookmark and Share


  Armo
Dikten är lyckligt ovetande, näst intill naiv. Ungefär så som småbarn kan vara. För inget i livet består. inte ens hjärtslagen.. Men det är att föredra en kärleksfull naivitet än en ångestfylld cýnism.

Gillade!
2012-01-11

  Lars Hedlin
fint
2012-01-09

    lory
så fin är den..jag hör tick tack tick tack..hjärtat som tickar kärlek..bravo
2012-01-08

    ej medlem längre
Lycklig den man/kvinna som motta ditt hjärtas slag
2012-01-08

  Rickard Eriksson
vilken fin dikt!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP