Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Jag odlade en gång en skog
en skog av taggar och snår

Nu river taggarna mina armar
Nu river taggarna mina ben
Nu hindrar snåren mig

Nu är jag fångad i en skog
i skogen jag själv skapade




Fri vers (Fri form) av Eva Henriksson
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-08 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Henriksson
Eva Henriksson