Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ingen!


 

                               Låt ingenting försvaga din innersta låga
                              
Säj bara nej till all slags censur
                              
Dom livsrädda vill ha in dej i bur
                              
Därför att du gör och är allt det 
                               som
dom själva inte kan, 
                               förnekar, och aldrig skulle våga

                               
                               Så vägra kompromissa med 
                               din rasande glöd
                              
Gå inte med på att vara 
                               en levande död
                               
Jag älskar dej och ditt underbara flow
                              
Kom min läckra... 
                               nu startar vi kvällens show
!

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-08 16:24



Bookmark and Share


  marie-helene
Kanonbra text...duktiga du : )
2012-01-09

  Emelinda
Riktigt bra!
2012-01-09

  mare VIP
Applåderar, mycket bra !
2012-01-09

  Hanna Mari Wallin
välskrivet med inspirerande innehåll...
2012-01-08

  Saphire
Jättefin text och tänkvärd text .. Passade väldigt bra för mig just nu då jag är i en fas av människor som aldrig får nog av att klanka ner på mig, men jag gör mitt bästa för att hålla ut
2012-01-08

    Max Poisé
Snyggt! Bra text som skulle göra sig ännu bättre med " och " istället för &. Fast det är ju bara vad jag tycker!
2012-01-08

    ej medlem längre
Underbara ord för alla att ta till sig!
2012-01-08

  Maj-Lis VIP
Bra och tänkvärt
2012-01-08

    lory
jättebra
2012-01-08

    ej medlem längre
Bra upprop!
Låt ingen trycka ned dig!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP