Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbedda vingar

 

 

En örn med vackert utbedda vingar

är det ingen som tvingar

I frihet den svävar på osynliga vindar

utan att något den någonsin hindrar

 

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-08 22:29



Bookmark and Share


  aol
härligt skriftat vännen,
2012-11-22

  Ninananonia VIP
Skönt att flyga så...
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP