Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The tattoo

The ink's no poison, still it never goes away
Trapt by the skin, it's there to stay
Filled with a message, waiting to be told
Some chosen words, deeper truth behold

It's so true, now written on my arm
"What doesn't kill you leaves a scar"




Fri vers av flajlasa
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-09 08:38



Bookmark and Share


  Mongrel
varför måste du vara så duktigt på att skriva?
Grymma rim, diggar den :DD
2012-03-16

  Niklas Hermansson
Riktigt bra skrivet. Den visar en tydlig känsla.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

flajlasa
flajlasa