Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt, om mitt ex


Jag hade fel

Jag sa att varje andetag var om dig men varje andetag var om kärleken.
varje andetag var för att känna värmen,
två kroppar som blir ett,
som i ett i ett bad av rosenblad.
varje andetag var för att få se in i någons ögon,
få sjunka in i någon annans värld och vila i någons armar.
varje andetag var för värmen som sprider sig inombords,
varje andetag var för ett par rodnande kinder när kärleken smeker sig fram.
varje andetag var inte för dig, inte ens för din romantiska sida utan varje andetag var för det vi hade tillsammans.




Fri vers av Sara N
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-09 14:40



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vackert, väcker minnen.
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Sara N
Sara N