Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland går man ensam


Vandringen fortsätter

Solen värmer en parkbänk perfekt för två
men då jag inget sällskap har får jag fortsätta att gå




Bunden vers (Rim) av Stefan Cröde
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-01-09 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Cröde