Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost



När mörkret lättar står jag där,
gryningens ängel
med mina vingar fulla av frost.

Ola Sundqvist




Fri vers (Fri form) av Ola Sundqvist
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-10 04:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort, koncist och suggestivt!
Lämnar en hel del att fundera kring, utrymme för egen tolkning av bakgrund och mening.
Spännande!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Sundqvist
Ola Sundqvist