Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss älska, och inte utnyttja varandra, och GUD finns!





Låt oss älska inte knulla

Låt oss inte utnyttja varandra

Vi längtar ju efter och hungrar

efter att strålande få le

och känna vår ömhets harmoni

fullt blomma, och höra GUD jubla

över att SANNINGEN segrar i

våra liv, att friden övervinner

smärtorna, att våra smekningar

tar oss längre och längre in

mot LIVET... där heligt ljus råder

och läkedoms värme.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-10 15:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Varmt :)
2012-01-11

    lory
fint ..jättefint

men ibland vill man ÄLSKA o ibland vill man KNULLA..kramar min fina vän....skojade
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP