Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktjaget är inte alltid JAG!





Tjatigt att behöva påpeka det...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-10 15:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
just så... bra...
2012-01-11

    Birgersdotter VIP
Ja så är det ju ..jag är inte alltid jag...
2012-01-10

  Seglaren
Med Johan är man aldrig säker.
Ena stunden skriver han dagbok och
memoarer.
Andra stunden är han uppe i det blå
och det finns ingen Gud.
Johan som annars är starkt troende.

Jag får nog se upp i fortsättningen.
Ett svårt fall - doktorn grät ;)
2012-01-10

  Jack E. Gladh VIP
Så är det.
Inlevelseförmåga
handlar det om.
Vi vill att folk ska lyssna,
inte komma med goda råd.
Det är det skrivna som gäller,
inte den som skrivit.
2012-01-10

  Mats Henricson
Lite kryptiskt, man måste ju alltid ta ansvar för det man skriver.. , men du kanske menar att det INTE alltid handlar om Dig, det kan jag köpa....
2012-01-10

    lory
precis.....
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP