Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Sövande

Det vitaste vita

söver min längtan


Jag sover lugnt vidare




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-11 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lugna ord till en vacker bild!
2012-01-24

  ULJO
Vacker poesi behöver inte ta så stor plats, det visar du verkligen här. Underbart.
2012-01-19

  Philip V
Briljant i sin korthet!
2012-01-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna förnämliga text och bild.
2012-01-13

  Linda CH VIP
I harmoni i väntan på våren. En skön längtan!
2012-01-13

  Anya VIP
Oj så fint. Längtan sover vidare, så tolkar jag din text. Vackra ord till vacker bild.
2012-01-12

  Monika A Mirsch VIP
när vattnet går in i is
då vilar sjön
dags för väntan

Jag sätter mig på din bänk
din bänk av längtan
och beundrar ditt nya smycke:
den vita bilden
i orden
2012-01-12

    ej medlem längre
Lugnt och stilla, gott att vila, orden sticker nog upp med tussilagon . . .
2012-01-11

  anits VIP
Vackert skrivet och en
underbar bild
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP