Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var stilla

Var alldeles stilla

så stilla

du ska vaggas i ro och lugn

 

var stilla

inget ont ska möta dig här

du är ju i min famn

 

alla stormar är borta

och din fruktan fick gå

 

så var du stilla

jag ska berätta sedan

hur din blick såg ut

då du förstod

hur mycket jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av rutanbusan
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-11 17:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ljuvlig... :) vagga
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

rutanbusan
rutanbusan

Senast publicerade
Dig
Var stilla
Ännu varm
* Se alla