Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för oss som inte ens orkar be





Käre GUD, hjälp oss alla som känner så mycket

att vi inte känner någonting

Kom med Ditt förlösande ljus av kärlek

och öppna våra själar och hjärtan

Kom oss till mötes som inte orkar intressera

oss för någonting eller någon, ta oss ur

vår isolering, och hjälp oss att älska igen

Ge oss en ny chans

Visa oss ett nytt ljus

Bryt illusionernas psykiska tvångströjor

Ta oss in i naturliga tillstånd av

inspiration och generositet

Vi är inte våra sjukdomar

Visa oss att vi är ljus

Vi är inte våra ensamheter

Bered en väg ut i sann gemenskap av ömhet,

respekt och empati

Hjälp oss att bli dom vi sannerligen är

Förlös vår längtan, förlös alla våra känslor

Amen

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-11 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En angelägen bön
2012-01-11

  Suzy med punkterna
Tack!
2012-01-11

  Nio
ja. tack.
2012-01-11

  bittemi VIP
Vacker bön!
2012-01-11

  aol
kändes så äkta
2012-01-11

    ej medlem längre
Innerlighet.
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP