Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen nålar

När du bara står still
Liksom vet att jag vill

Med dina ögon du strålar

Griper mig
Vrider om

Blott en blick blir till tusen nålar.




Fri vers av Ettess
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-12 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettess